Azelaïnezuur CAS 123-99-9 nonaandizuur Azelaicacidtech Azalaic Acid Heptaan-1 7-dicarbonzuur

Model: C9H16O4
Plaats van herkomst: Liaoning,China (Mainland)
Merknaam: MOSINTER
CAS-nr.: 123-99-9
Puurheid: 99% MIN
CAS NO.: 123-99-9
formule: c9h16o4
molecuulgewicht: 188.22
kenmerken: wit tot licht gele schuine rhombohedra kristal naald kristal of poeder
smeltpunt: 105-109
analyse: 99.0%
gebruik: het wordt veel gebruikt voor cosmetica en farmaceutische producten.
pakket: 25kg / vezeltrommel

inquiry

skype basketVoeg toe aan mandje  Edit

delen |

Productomschrijving

Betalen & Verzenden voorwaarden Capaciteit
Betaalvoorwaarden:WU, T/Tproductiecapaciteit:100 ton/jaar
vervoermiddelen:Vervoer over land, Lucht transport, Zeetransportinpakken:Volgens het verzoek...
bezorgdatum:met in 7 dagen

azelaïnezuur (cas: 123-99-9)


item

inhoudsopgave

uiterlijk

wit tot lichtgeel poeder naald

smeltpunt

105-109℃

inhoud

≥99.0%


synoniemen: nonaandizuur; azelaicacidtech; azalaic acid; heptaan-1,7-dicarbonzuur; nonaandioaat.


azelaïnezuur een organische verbinding met de formule (CH2) 7 (CO2H)2. Dit saturateddicarboxylic zuur bestaat als een wit poeder. het wordt gevonden in tarwe, rogge en gerst. Het is een onderdeel van een aantal van haar en huid conditioners.

biologische functie

in planten, azelaïnezuur dient als een "nood flare" die betrokken zijn bij de verdediging reacties na infectie. het dient als een signaal dat de accumulatie van salicylzuur induceert, een belangrijk onderdeel van de defensieve reactie van een plant.

toepassingen

polymeren en verwante materialen

esters van het dicarbonzuur vindt toepassing in de smering en weekmakers. met hexamethyleendiamine azelaïnezuur vormt nylon-6,9, die gespecialiseerde toepassingen als kunststof vaststelt.

medisch

azelaïnezuur wordt gebruikt voor de behandeling van milde tot matige acne, zowel comedonal acne en inflammatoire acne. het behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd dicarbonzuren. het werkt door het doden van acne bacteriën die de huid poriën infecteren. het vermindert ook de productie van keratine, dat is een natuurlijke stof die de groei van bacteriën bevordert acne azelaïnezuur wordt ook gebruikt als een topische gel behandeling van rosacea, vanwege zijn vermogen om de ontsteking te verminderen. klaart de hobbels en zwelling veroorzaakt door rosacea. azelaïnezuur is voor de behandeling van huidpigmentatie zoals melasma en hyperpigmentatie ps, in het bijzonder in mensen met een donkere huidtypes. Het is aanbevolen als een alternatief voor hydrochinon (HQ). als tyrosinaseremmer, azelaïnezuur vermindert synthese van melanine.

merknamen

azclear actie (20% lotion, ego farmaceutische producten), Azelex (20% crème, Allergan), witte actie crème (20% crème,2% glycolzuur), syncare), Finacea (15% gel, Intendis / Berlex laboratoria, filialen van Bayer AG), finevin (20% crème, Intendis / Berlex Laboratories), Skinoren (20% crème of gel 15%, Intendis), melazepam, strata Dermatologics, 2oz, gemengde dicarbonzuren 20% azelaïnezuur crème.,en azaclear (azelaïnezuur en niacinamide, epikinetics llc).

Categorie: cosmetisch ingrediënt chemicaliën


«
Offline Showroom in USA
QR code